فصل سوم : نمایندگی های استانی
ماده ۳۱ : ستاددیه در مرکز استانها دارای نمایندگی است که با تصویب هیئت مدیره ستاددیه تأسیس می شود .
ماده ۳۲ : این نمایندگی ها دارای هیئت امنایی مرکّب از رئیس کل دادگستری ، مدیرکل کمیته امداد امام (ره) و مدیرکل زندانهای استان بعنوان اعضاء ثابت به علاوه دو تا چهار نفر معتمد خوشنام است که به پیشنهاد اعضاء فوق و تصویب هیئت مدیره ستاددیه انتخاب می شوند .
* تبصره : با تصویب هیئت مدیره ستاددیه امکان تأسیس نمایندگی در شهرستانها نیز میسّر خواهد بود .
ماده ۳۳ : هیئت امناء استان، پشتیبان اصلی نمایندگی ستاددیه در هر استان است که با بسیج امکانات مردمی، نمایندگی را در جهت تحقق اهداف ستاددیه یاری می رساند و حدود اختیارات ومسئولیت هیئتامناء استان راآئین نامه ای تعیین می کند که بنا به پیشنهاد مدیرعامل ستاددیه به تصویب هیئت مدیره ستاددیه خواهد رسید.
ماده ۳۴ : مسئولیت اجرای اساسنامه ستاددیه ، دستورالعمل ها و مصوبات هیئت مدیره و هیئت امناء ستاددیهاز طریق مدیرعامل ستاددیه به عهده نمایندگی استان است .
ماده ۳۵ : در صورت عدم اجرای اساسنامه ، شیوه نامه ها و دستورالعمل ها از سوی نمایندگی و یا تشخیص ضعف نماینده استانی ، هیئت مدیره ستاددیه حق عزل وی را با تصویب دو سوم آراء دارد و ظرف سه ماه باید نماینده جدید را با مشورت هیئت امناء استان انتخاب و معرفی نمایند .
* تبصره : هیئت امناء استان موظف است در صورت اطّلاع از ضعف یا انحراف نمایندگی استانی از اجرای اساسنامه ، شیوه نامه ها و دستورالعمل ها مراتب را به هیئت مدیره ستاددیه منعکس نماید.
ماده ۳۶ : نماینده استان پس از کسب نظر هیئت امناءاستان و به پیشنهاد مدیرعامل ستاددیه و تصویب هیئت مدیره ستاددیه به مدّت دو سال با ابلاغ رئیس هیئت مدیره ستاددیه منصوب می شود .
* تبصره ۱: تمدید ابلاغ فوق بلامانع است .
* تبصره ۲: معاونان نمایندگی استانها ، طبق تشکیلات مصوب ستاددیه به پیشنهاد نمایندگی استان ، پس از تأیید مدیرعامل ستاددیه ، با ابلاغ نمایندگی استان به مدّت دو سال منصوب می شوند .
ماده ۳۷ : سایر امور مربوط به نمایندگی های استانی ، طبق آئین نامه ای خواهد بود که پس از کسب نظر استانها با پیشنهاد مدیرعامل ستاددیه به تصویب هیئت مدیره ستاددیه خواهد رسید.